D-LAB nutricosmetics Hair Growth Complex - edistää hiusten kasvua (168 kapselia)

3 kuukauden (84 vuorokauden) kuuri 2 kuukauden hinnalla! 100% luonnollinen ravintolisä hiuksille. Nopeuttaa hiustenkasvua kahdella tasolla ja antaa nopeammin tuloksia.

44,00

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

Edistää hiustenkasvua kahdella tasolla ja antaa nopeammin tuloksia

Hiusten vahvuuteen ja elinvoimaan voi vaikuttaa ainoastaan sisältäpäin. Jos haluat oikeasti vahvat  ja kauniit hiukset on sinun hoidettava hiuksiasi oikeanlaisella ja riittävällä ravinnolla.

Ulkoapäin tehtävät hiustenkäsittelyt hoitavat vain hiuksen pintaa, niiden vaikutus on lyhytaikainen eikä niillä pysty vahvistamaan hiuksen sisäistä rakennetta. Vahva ja terve hius kestää paljon paremmin ulkopuolisia aggressioita (hiustenpesu, hiustenmuotoilu, föönäys yms) ja pysyy kauniina ja kiiltävänä vähemmällä ulkoisella hoidolla.

Hius koostuu lähes 95%: sesti keratiinista, proteiinista jota keho itse valmistaa rikkiä sisältävistä aminohapoista, B-vitamiineista ja mineraaleista.

Ruoansulatusprosessin aikana ravintoaineet pilkkoutuvat pienemmiksi ja yksinkertaisimmiksi osiksi jotta keho voisi käyttää ne hyväkseen. Pilkkoontuneet ravintoaineet siirtyvät ohutsuolesta verenkiertoon. Hiusta valmistavat hiustupit ovat yhteydessä päänahan mikroverenkiertoon ja poimivat verestä tarvitsemansa raaka-aineet keratiini-proteiinin valmistamiseksi. Nämä ravinnon mukana saatavat ravintoaineet ovat välttämättömiä keratiinin valmistamiseksi.

Keho käyttää näitä samoja ravintoaineita myös moniin muihin, kehon kannalta tärkeämpiin toimintoihin ja hiustuppi saa ravintonsa vasta viimeisenä. Jos tarvittavia raaka-aineita ei ole saatavilla, ei hiustuppi voi valmistaa keratiinia tai jos raaka-aineita on vain vähän tai osittain saatavilla, jää keratiini ja siten myös jo uusi hius heikoksi ja huonolaatuiseksi.

Kauniiden ja hyvinvoivien hiusten saamiseksi sinun tulee syödä päivittäin riittävä määrä laadukasta, keratiinin valmistukseen tarvittavia ravintoaineita sisältävää ruokaa tai varmistaa hiusten ravinnonsaanti ravintolisän avulla.

D-LAB nutricosmetics HIUSBOOSTERI sopii sinulle erityisen hyvin jos…

 • Hiuksesi kasvavat hitaasti
 • Hiuksesi ovat väsyneet ja veltot
 • Hiuksissasi on kaksihaaraisia

D-LAB nutricosmeticsin Hair Growth Complex on ravintolisä, joka nopeuttaa hiustenkasvua kahdella eri tasolla ja antaa nopeammin näkyviä tuloksia. Ravitsee hiustuppia tehokkaasti sisältämällä vahvan annoksen kaikkia keratiinin muodostamiseen tarvittavia ravintoaineita ja lisäksi aktivoi hiustuppien toimintaa innovatiivisen bambu+sinappikaali- uutteen ansiosta.

 1. RAVITSEE HIUKSIA JA ANTAA NIILLE KAIKKI KERATININ VALMISTAMISEEN TARVITTAVAT RAAKA-AINEET 

 • Lithothamne-merilevä, klorella ja spiruliina sisältävät runsaasti proteiineja
 • Merivesi (Iroisenmerestä, Bretagnesta) sisältää yli 90 erilaista kehon tasapainolle tärkeää ainesosaa ja erityisesti rikkiä ja sinkkiä
 • Vichyn terveyslähteen mineraalisuolat sisältävät luonnollista magnesiumia ja lithiumia
 • Siitepöly , ainoa ravintoaine josta löytyy kaikki  keholle välttämättömät aminohapot. Sisältää myös rasvahappoja, polyfenoleita, mineraaleja ja hivenaineita : kromi, manganeesi, sinkki ja seleeni
 • Aminohappoja : L-Metioniini, L-Kysteiini, L-Lysiini, L-Arginiini
 • B5, B8 ja B9 vitamiinit ovat keratiinin rakennusaineita

 2. AKTIVOI HIUSTUPEN TOIMINTAA JA NOPEUTTAA HIUSTENKASVUA

Innovatiivinen bambu+rucola kasviuute

 • Sinappikaali stimuloi karvatupen toimintaa ja edesauttaa siten hiustenkavua
 • Bambun varresta saatava uute sisältää erittäin runsaasti piitä

KÄYTTÖTYYTYVÄISYYSTESTIT

 • 95% – Arvioi hiustensa kasvaneen 2x nopeammin*
 • 87% – Arvioi kynsiensä kasvaneen nopeammin**
 • 99% – Aikoo käyttää tuotetta jatkossa uudelleen**

*Käyttötyytyväisyystesti suoritettiin itsearviointitestinä, siihen osallistui 166 testihenkilöä  – DLAB QDC0219

**Käyttötyytyväisyystesti suoritettiin itsearviointitestinä, siihen osallistui 107 testihenkilöä. Osallistujat olivat käyttäneet Hair Growth Complexia vähintään yhden kuukauden ajan  – DLAB QDC0319

D-LAB TAKUU 

 • Kasviperäinen kapseli (ei sisällä jäämiä eläinperäisestä gelatiinista)
 • Vegaani
 • Gluteeniton, laktoositon
 • Tuotetta ei ole testattu eläimillä
 • Tuotteessa käytettyjä raaka-aineita ei ole säteilytetty
 • Tuotteessa käytetyt raaka-aineet ovat GMO-vapaita
 • Tuote ei sisällä nanopartikkeleita
 • Tuote on valmistettu Ranskassa ja täyttää korkeimman elintarviketurvallisuutta valvovan ISO 22000 sertifioinnin normit

KONTRAINDIKAATIOT JA ALLERGEENIT :  Ei sivuvaikutuksia. Sopii myös raskauden ja imetyksen aikana. Sisältää Lithothamne merilevää : voi sisältää jäämiä äyriäisistä ja muista merenelävistä

ANNOSTUS : 2 kapselia vuorokaudessa ison vesilasin kera. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

ENSIMMMÄISET VAIKUTUKSET : Tuotteen ensimmäiset vaikutukset näkyvät kuukauden kuluttua. Optimaalisen hoitotuloksen aikaansaamiseksi suosittelemme sinua tekemään aluksi kolmen kuukauden kuurin sekä tekemään jatkossa yhden ylläpitävän kuurin aina vuodenaikojen vaihtuessa.

PAKKAUS : Lasipurkki jossa 168 kpl kasviperäiseen kuoreen pakattuja kapseleita, 84 vuorokauden kuuri.

Gluteeniton. Tuotetta ei ole testattu eläimillä. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytettävä huoneenlämmössä ja pienten lasten ulottumattomissa. Parasta ennen päiväys (kuukausi/vuosi) löytyy pakkauksen pohjasta. Valmistettu Ranskassa. Maahantuoja ja jakelija Love Green Chic AB.

 

1 kpl SPA ²
sinappikaali ¹ 400 mg
Bambu ¹ 200 mg
L-Metioniini 100 mg
L-Kysteiini 100 mg
L-Lysiini 60 mg
L-Arginiini 60 mg
Siitepöly 30 mg
Lithotame 30 mg
Spiruliina 30 mg
Klorella 30 mg
Merivesi 30 mg
Mineraalisuolat 30 mg
Vitamiini B5 12 mg 200 %
Vitamiini B9 200 µg 200 %
Vitamiini B8 50 µg 200 %

¹ Vastaa kuivattua kasvia
² Suositeltu päiväannos