Esse 2022 Limited Edition Festive-pakkaus

Erittäin hellävarainen one – shot Body Cleanser sisältää bentoniittisavea, joka poistaa keratinisoituneen ihon, epäpuhtaudet ja tukkoisuuden ilman, että se häiritsee ihon mikrobiomia tai suojabarriääriä. Aloe Vera ja marulansiemenöljy rauhoittavat ja pehmentävät samalla kun kosteuttavat ja suojaavat ihoa.

Sensitive Mask kasvonaamio on täynnä hyaluronihappoa ja postbiootteja. Se korjaa, rauhoittaa ja kosteuttaa herkkää tai muuten ongelmallista ihoa ja pehmentää hienoja juonteita, tehden niistä vähemmän näkyviä.

Tämä pakkaus on täydellinen lahja sekä Essen olemassa oleville käyttäjille kuin myös uusille tulokkaille.

Pakkaus sisältää Esse Body Cleanserin (150ml) ja 2 kpl Sensitive Mask (20ml) -kasvonaamiota.

91,90

Varastossa

Kuvaus

Laita kangasnaamio puhdistetuille kasvoilla ja anna vaikuttaa n. 15 minuutin ajan. Poista naamio ja hiero ylimääräinen tuote kasvoille. Sopii herkällekin iholle.

Sensitive mask: Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract*, Glycerin, Lactobacillus Ferment, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Sodium Hyaluronate, Polymnia Sonchifolia Root Extract, Inulin, Lactobacillus, Xanthan Gum, Tocopherol, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Aqua, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Sodium Anisate, Dehydroacetic Acid, Ascorbyl Palmitate, Vanillin*ingredients from organic farming99.9% natural origin of total87% of the total ingredients are from organic farming