putiikki

Green Skincare (ent. L’Atelier des Délices)

Tyylikkäät pakkaukset ja hienostuneet tuoksut kätkevät sisäänsä erittäin tekniset ja tehokkaat koostumukset. Innovatiivisen sarjan tuotteet edustavat luonnonkosmetiikan uutta sukupolvea. Aktiivisia kasviraaka-aineita ja bioteknologiaa yhdistävä ammattisarja antaa nopeita tuloksia myös vanhenevan ihon hoidossa ja ravisuttaa perinteisiä käsityksiä luonnonkosmetiikasta.

Jokaiseen hoitolinjaan on valittu spesifiset kyseisen ihotyypin hoitoon parhaiten soveltuvat luomuviljellyt ja kylmäpuristetut erikoiskasviöljyt, vahat ja uutteet. Sarjan tuotteissa on keskimäärin 10 kertaa enemmän aktiivisesti ihoa hoitavia ainesosia kuin vastaavissa, synteettisistä raaka-aineista valmistetuissa hoitotuotteissa.

Äärimmäinen käyttömiellyttävyys on tärkeä osa sarjan konseptia. Uusinta teknologiaa hyödyntävä valmistusprosessi on mahdollistanut unelmankevyiden emulsioiden sekä pehmeän täyteläisten, mutta silti hyvin imeytyvien voiteiden valmistuksen.

Green Skincare tuotteiden herkulliset 100% luonnolliset tuoksut tulevat Grassen kaupugissa (Provence) sijaitsevalta parfumeur:ilta. Pehmeän makeat ja raikkaan sitruksiset tuoksut viivähtävät hetken kasvoilla ja tekevät päivittäisestä kasvojenhoidosta nautinnollisen, jopa ylellisen hetken.

Kaikilla Green Skincare sarjan tuotteilla on virallinen ranskalainen luomukosmetiikkasertifiointi (COSMEBIO BIO) mikä takaa tuotteiden äärimmäisen puhtauden ja tehokkuuden.

Sarjan tuotteet ovat myynnissä paikoissa, joissa kauneudenhoitoalan ammattilainen voi opastaa Sinua oikean tuotteen valinnassa ja jossa Sinulla on mahdollisuus kokeilla tuotetta ennen ostopäätöksen tekoa. Ammattilaisen tekemä Green Skincare kasvohoito täydentää ihotyypin mukaan valittujen hoitotuotteiden vaikutusta ja tulokset näkyvät välittömästi jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.