putiikki

Eco By Sonya

Eco by Sonya on 100 % luonnollinen ihonhoitosarja, jonka valikoima sisältää laadukkaita itseruskettavia ja ihonhoitotuotteita.

Eco by Sonya -tuoteperheen tarina alkoi australialaisen Sonya Driverin siskon sairastuttua melanoomaan vain 30-vuotiaana. Kaunis rusketus oli Australiassa varttuneille naisille edelleen tärkeä osa kauneudenhoitoa ja tästä inspiroituneena sisarukset tutustuivat itseruskettavien maailmaan. Tinkimätön halu löytää parhaat ainesosat johti lopulta täysin uudenlaisen sarjan syntymiseen.

Sonya Driverin kehittämän sarjan itseruskettavien kaunis hehku on peräisin kaakaosta, yrteistä, kukka- ja hedelmäuutteista sekä kamomillasta. Hoitavien koostumuksien ohella rusketus ei värjää vaatteita ja on kauniin sävyinen ilman oransseja vivahteita.

Australiassa sarja on luonnollisten itseruskettavien numero 1.

Eco by Sonya sarja teki historiaa saadessaan ensimmäisenä itseruskettavana ihonhoitosarjana Australian Organic Food Chain luomusertifikaatin. Sarjan tuotteet sisältävät ainoastaan luonnonmukaisia ja luonnollisia valmistusaineita. Sarjan itseruskettavat ja ihonhoitotuotteet ovat vegaaneja.