Ripset ja kulmat

Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu 40€

Ripsien ja kulmien värjäys kestovärillä sekä kulmien muotoilu. Värit Refectocilin synteettiset kestovärit. Valikoimassa halutessasi myös kasvivärjäys. Kestovärjäysten ikäraja on 16 vuotta.

Kulmien muotoilu 20€

Kulmien muotoilu nyppimällä tai sokerilla.

Ripsien ja kulmien värjäys KASVIVÄREILLÄ sekä kulmien muotoilu 40€

Ripsien ja kulmien värjäys kasviväreillä sekä kulmien muotoilu. Valitse tämä palvelu, jos haluat kasvivärjäyksen. Toisessa vastaavassa palvelussa käytetään Refectocilin synteettisiä kestovärejä. Kaikkien kestovärjäysten ikäraja on 16 vuotta.

Kulmien värjäys ja muotoilu 30€

Kulmien muotoilu ja värjäys kestovärillä. Kestovärjäysten ikäraja on 16 vuotta.

Ripsien värjäys 30€

Ripsien värjäys kestovärillä. Kestovärjäysten ikäraja on 16 vuotta.

Miraque magneettiripsiopastus 30 min 30€

Miraque Magneettiripset – Design from Finland alk. 39,00€.

Pitkän tuotekehityksen tuloksena mallisuojatut, markkinoiden toimivimmat ja laadukkaimmat, ultrakevyet magneettiset irtoripset.  Miraque magneettiripset kiinnittyvät ripsiisi sekunneissa ja pysyvät hyvin paikallaan.  Ei liimaa, joten ei kuivumisaikaa, eikä siitä johtuvaa silmien ärtymistä tai allergisoitumista. Ripset ovat uudelleenkäytettävät ja ovat huolellisesti käsin valmistettuja.

Ripset ovat valmistettu tarkoin valikoidusta, laadukkaimmasta synteettisestä silkkikuidusta. Tuotteissa käytetyt magneetit ovat markkinoiden pienimmät ja niiden teho on aivan omaa luokkaansa. Ripset ovat vegaaniset.

Miraque vegaaniset magneettiripset Kouvola

Ajanvaraus joustavasti
suoraan sivuilta