Kasvohoidot

Ultra – heleyttävä ja puhdistava kasvohoito 92€

Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka samalla aktivoi ihon toimintoja. Voidaan yhdistää mekaaniseen ihonpuhdistukseen ja muihin kasvohoitoihin. Sisältää alkupuhdistuksen, ultraäänipuhdistuksen, ihotyypin mukaisen naamion, loppuvoiteen sekä kotihoito-ohjeistuksen. Jos haluat hoitoon hieronnan tai erikoisnaamion, valitse ne lisäpalveluista.

Ultra, nuoriso – puhdistava kasvohoito (13v.-20v.) 89€

Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka samalla aktivoi ihon toimintoja. Voidaan yhdistää mekaaniseen ihonpuhdistukseen ja muihin kasvohoitoihin. Sisältää alkupuhdistuksen, ultraäänipuhdistuksen, ihotyypin mukaisen naamion, lopputuotteet sekä kotihoito-ohjeistuksen. Jos haluat hoitoon mekaanisen puhdistuksen hieronnan tai erikoisnaamion, valitse ne lisäpalveluista.

Timantti – uudistava, puhdistava, tasoittava ja kirkastava kasvohoito 92€

Timanttikuorinta kuorii hellävaraisesti ja tehokkaasti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta. Timanttikuorinta on uudistava, puhdistava, tasoittava ja kirkastava laitehoito.

Hoidossa käytetään asiakkaan ihotyypille sopivaa ekologista hoitolinjaa. Sisältää alkupuhdistuksen, timanttikuorinnan, ihotyypin mukaisen naamion, loppuvoiteen sekä kotihoito-ohjeistuksen. Hoito tuntuu miellyttävälle ja ihosi on kirkkaampi jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

Hoito sopii hyvin normaalille-,
 rasvaiselle-,
 epäpuhtaalle-,
 pintakuivalle- , ikääntyvälle sekä elottomalle iholle. Voidaan käyttää myös pigmettimuutosten ja arpien hoitoon. Lisäpalveluna erikoisnaamio. Hoidon jälkeen tulee välttää aurinko- ja solarium altistusta 5vrk.

Esteenä hoidolle: Herkkä iho, Ihoon vaikuttava lääkitys (Roaccutan, Isotretinoin). Hoitoalueella olevat aktiiviset tulehdukset mm. psoriasis, herpes tai runsaasti tulehtuneita näppyjä. Jos iholle on tehty kemiallinen kuorinta tai A-vitamiinihoito, niin on odotettava väh. 1kk ennen timanttikuorintaa.

Jos haluat hoitoon hieronnan, valitse se lisäpalveluista.

kasvohoito luonnonkosmetiikka ekoeloa Kouvola

Äkkilähtö- pikakasvohoito 50€ / 30min

Kosteuttava pikakasvohoito kiireiselle, vaikkapa lounastauolla.

Sisältää: alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion ja loppuvoiteet

Laitehoito: Ultraääni tai timanttikuorinta lisäpalveluna 20€

Valitse ajanvarauksen lisäpalveluista haluamasi laitehoito mihin tahansa kasvohoitoon. Lisätietoja laitehoidoista löydät viereisistä tekstiosioista.

Kosteus – kosteuttava kasvohoito 89€

Ranskalaisen luonnonmukaisen Phyt’s – sarjan kosteuttava kasvohoito rauhoittaa ja kosteuttaa kasvojen ihoa. Sisältää: alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamion ja loppuvoiteet. Hoito sopii kaikille ihotyypeille.

Puhtaaks – puhdistava kasvohoito 89€

Ranskalaisen luonnonmukaisen Green Skincare- tai Phyt’s – sarjan puhdistava ja tasapainoittava kasvohoito. Sopii hyvin rasvaiselle ja akneiholle. Sisältää: alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamion ja loppuvoiteet.

Herkkä –  herkän ihon kasvohoito 89€

Ranskalaisen luonnonmukaisen Green Skincare- tai Phyt’s – sarjan herkän ihon Sensi- kasvohoito rauhoittaa ja kosteuttaa kasvojen ihoa. Hellävarainen, mieltä rentouttava hyvän olon hoito.

Sisältää: alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamion ja loppuvoiteet.

Raikas – uudistava kasvohoito 89€

Phyts Soin Reviderm Vital -hoitokokonaisuus virkistää ja kirkastaa kaikkia ihotyyppejä. Ennaltaehkäisee ihon vanhenemista, uudistaa ja aktivoi tehokkaasti ihon toimintoja. Parantaa kosteuspitoisuutta, lisää hapenottokykyä, kirkastaa ja heleyttää ihoa. Sisältää: alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamion, seerumit ja loppuvoiteet.

Virkeät silmät – Silmänympäryshoito 60€

Phyt’sublime Eyes on luonnonmukainen, perusteellinen, ravitseva ja virkistävä silmänympärysihon hoito. Elvyttää, kiinteyttää ja silottaa juonteita. Tehokas ja kirkastava hoito, jonka vaikutukset huomaa heti. Sisältää tehotuotteet, hieronnan ja erikoisnaamion silmänympärysiholle. Toisen hoidon yhteydessä tehtynä 45€.

Miehen kasvot – kasvohoito 75min 89€

Phyt’s SOIN ECLAT IMMEDIAT -erityisesti miesten iholle suunniteltu kasvohoito.                                           

Puhdistava ja ihon toimintoja tasapainottava hoito.  Suunniteltu erityisesti tukkoiselle, väsyneelle ja energiaa kaipaavalle iholle. Virkistävä ja kirkastava hoito. Sis. alkupuhdistus,  kuorinta, mekaaninen puhdistus tai laitehoito, seerumi, hieronta, naamio ja hoitovoide. Hoidon hinta ilman mekaanista puhdistusta tai laitehoitoa on 75,00€.

Suklaahieronta Kouvola Ekoeloa kosmetologi

Suklaahurmos – kasvohoito 89€

Todellinen kasvojen ja mielen hemmoitteluhoito. Erittäin rentouttava ja rauhoittava hoito. Poistaa tehokkaasti stressiä. Sis. Alkupuhdistus, suklaakuorinta, pitkä hieronta suklaaöljyllä, naamio, seerumi ja loppuvoide. Hoidon lopuksi tarjolla suklaata myös syötäväksi.

Kuningatar kasvohoito – ikääntyvän ihon kasvohoito 90min 129€

Ranskalaisen luonnonmukaisen Phyt’s Soin Oligo-Vital on hoitokokonaisuus iholle, jossa ikääntymisen merkit ovat havaittavissa, iho on kosteusköyhä ja kuiva. Ravitseva, kiinteyttävä ja kosteuttava hoito kuivalle juonteiselle iholle. Sisältää aktivoivan Cinnamon ampullin, mikä vaikuttaa tehokkaasti syviin juonteisiin.

Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamiot, seerumit ja loppuvoiteet.

Uudet kasvot – Phyt’s kemiallinen kuorintahoito 499€ / 5krt (sarjahoito)

Phyt’sin kemiallinen kuorinta toteutetaan 1+4 kerran sarjahoitona 10 päivän välein. Ensimmäinen kerta on konsultaatiokerta, jossa saat kotihoitotuotteet. Hintaan sisältyy kaksi hoitoa tukevaa kotihoitotuotetta, jotka ovat olennainen osa hoitoa (2 x 40ml arvo yht.100€).

Phyt’s kemiallinen kuorinta on tehokas uudistava hoitomuoto, jossa käytetään 30% glycolihappoa. Hoito sopii hyvin ikääntyvälle ja epätasaiselle iholle. Kirkastava ja vaalentava hoito pigmenttiläiskille. Tasoittava hoito arpiselle ja hilseilevälle iholle. Ihohuokosia supistava.

Hoitoa ei tehdä erittäin herkälle ja helposti reagoivalle iholle. Ei myöskään, jos on ihosairaus esim. tulehduksellinen akne, psoriasis, ekseema, rosacea, syöpä tai ihokasvain.

Täydellisyys – luxuskasvohoito 149€

Phyt’s Panacée kasvohoito on elvyttävä, uudistava ja korjaava, todellinen luxushoito! Tämä hoito on tarkoitettu erityisesti kronologisesti vanhenevalle iholle, mutta myös ennenaikaisesti vanhentuneelle iholle, joka on vääränlaisten elintapojen aiheuttamaa ihonvanhenemista (esim. aurinko, alkoholi, lääkkeet, tupakka, runsas sokerinkäyttö valvominen jne.).

Sisältää: alkupuhdistuksen, kuorinnan, DermoPhyts värinäterapialaite hoidon, jota käytetään ainoastaan Phyt’s Panacée hoidossa tehostamaan ihon kiinteytymistä sekä rentouttamaan kasvolihaksia. Lisäksi käsillä tehtävän hieronnan,  naamion, seerumit ja loppuvoiteet.

HIFU – hoidot 170€ – 590€ 

Katso lisää HIFU- hoidoista täältä: HIFU- hoidot

Ekoeloa kasvohoidot luonnonkosmetiikalla Kouvola

Esse Express – tutustumishoito 65€

Esse Express -kasvohoidossa pääset tutustumaan Essen probioottiseen maailmaan. Konsultoiva hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, akupainelut, seerumin ja loppuvoiteen.
Hoidossa kartoitetaan ihon kunto ja tarpeet, kuunnellen toiveesi. Hoidon päätteeksi käydään läpi tuotesuositukset ja mahdolliset jatkotoimenpiteet.

Tähän hoitoon ei ole mahdollista valita lisäpalveluita.

Esse Experience – kasvohoito 115€

Yksilöllinen probioottinen kasvohoito, joka räätälöidään ihosi tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Hoitoon laskeudutaan syvien hengityksien kautta sekä jalkapohjien puhdistuksella. Hoito sisältää kasvojen akupainannan, lihasjännitystä vapauttavan tai rauhoittavan hieronnan sekä yhden valitsemasi lisäpalvelun.

Vaihtoehdot ovat:

– päänahan rentouttava käsittely
– käsien hemmotteleva hieronta
– silmänympärysalueen stimuloiva hieronta

Ultimate Esse Experience – 120 minuutin kokonaisvaltainen hoito, joka vie ihon uudelle tasolle 169€

Ylellinen ja kokonaisvaltaisesti rentouttava kasvohoitoelämys päästä varpaisiin. Hoitoon laskeudutaan puhdistavalla jalkakylvyllä ja selän rentouttavalla käsittelyllä. Probioottinen hoito toteutetaan sinun tarpeiden mukaisesti, joka sisältää mekaanisen puhdistuksen tarvittaessa, tehoampullin imeytyksen, kasvojen akupainannan, stimuloivan silmänympäryshieronnan, erikoisnaamion, jalkapohjien kuorinnan ja hieronnan sekä päänahan rentouttavan käsittelyn.

Ajanvaraus joustavasti
suoraan sivuilta