tuotteet

Putiikista löydät laajan valikoiman sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Tervetuloa ostoksille hoitolaan Kouvolan keskustassa ja täällä verkkokaupassa!

Ekoeloa putiikki luonnonkosmetiikka Kouvola

Phyt's Natural Esthetics

Phyt’s – luomukosmetiikka

Vastuuntuntoista kauneutta, 
ainutlaatuinen lupaus luonnollisuudesta.

PHYT´STM laboratoriot vakuuttavat, että he käyttävät tuotteissaan ainoastaan 100% luonnollisia raaka-aineita.

PHYT´S on ainutlaatuinen, täydellinen hoitolinja. Yli 40 vuoden ajan se ei ole käyttänyt kemiallisia säilöntäaineita tuotteissaan.

PHYT`S laadun vakuutena on QUALITE FRANCE sertifikaatti.

Sisältää vain 100% luonnollisia raaka-aineita.
Ei sisällä säilöntäaineita, parabeeneja, phenoxyethanolia, peg, gmo, synteettisiä väriaineita

Ei eläinkokeita.

www.phyts.fi

Esse Probiotic Skincare

Bioteknologian avulla iho takaisin sen villiin luonnolliseen tilaan
Essen orgaaninen bioteknologia uudistaa mikrobiomiasi pitääkseen ihon terveempänä ja nuorempana. Tämä kestävä lähestymistapa ihonhoitoon luo ympäristön luonnollisten mikrobien monimuoitoisuuden palautumiselle ja torjuu nykyaikaisen elämäntyylimme haitallisia vaikutuksia.

Esse-tuotteet ovat tieteellisesti kehitetty sopimaan kaikille ihotyypeille – prebioottien, probioottien ja muiden aktiivisten raaka-aineiden avulla saat ihosi takaisin parhaimpaansa.


Esse Core – kaikille ihotyypeille
Probioottiset ja prebioottiset aktiiviset raaka-aineet orgaanisissa koostumuksissa, jotka ruokkivat ja suojaavat ihoa.

Esse Sensitive – herkän ihon linja
Probioottiset aktiiviset raaka-aineet orgaanisissa koostumuksissa, jotka parantavat ihon suojabarriäärin toimintaa, joka rauhoittaa ja parantaa reaktiivista ihoa.

Esse Plus – ikääntyvä iho
Korkeat pitoisuudet probioottisia aktiivisia raaka-aineita orgaanisissa koostumuksissa, jotka vahvistavat ihosi mikrobiomia maksimaalisten ikääntymistä ehkäisevien tuloksien saavuttamiseksi.

Esse Clarifying – akneihon linja
Uusi lähestymistapa akneen, jossa käytetään bioteknologiaa ja ainutlaatuisia raaka-aineita , jotka minimoivat ihosolujen häiriöt, rauhoittavat tulehtunutta ihoa ja palauttavat terveen mikrobitasapainon.

Esse Suomi- sivusto

Algamaris

Algamaris- aurinkotuotteet

Algamaris aurinkovoiteet ovat 100% luonnollisten mineraaliaurinkosuoja-aineiden, 100% luomutuotettujen kasviöljyjen ja patentoidun Alga-gorria yhdisteen ansiosta luonnollinen ja laadukas vaihtoehto kemiallisille aurinkosuojatuotteille.

Ecocert-sertifioitu Algamaris-aurinkotuotesarja sisältää turvallisia aurinkotuotteita sekä lapsille että aikuisille. Käyttämällä luonnollisia aurinkovoiteita suojelet ihoasi ja ympäristöäsi. Algamaris aurinkovoiteet eivät tahmaa eivätkä jätä ihoa valkoiseksi vaan ovat kosteuttavia ja pehmeän tuntuisia iholla. Ei nanopartikkeleita. SK50 tuotteet ovat hajusteettomia ja hypoallergeenisia. Täydellinen UVA ja UVB suoja.

Luonnonkosmetiikka tuotteet Kouvola Ekoeloa

Couleur Caramel

Couleur Caramel

Couleur Caramel on ainutlaatuisen konseptin omaava luomusertifioitu (Ecocert BIO) kosmetiikkasarja. Innovatiivisen sarjan tuotteissa yhdistyvät huipputeknologia, ammattilaislaatu, ekologisuus, humaanisuus ja ranskalainen estetiikka. Couleur Caramel -tuotteiden koko elinkaari kunnioittaa luontoa, ihmisiä ja eläimiä.

Tehokkaan hoitovaikutuksen saamiseksi tuotteiden valmistuksessa käytetään runsaasti aktiivisia aineosia sisältäviä luomusertifioituja kasviraaka-aineita. Kaikilla Couleur Caramel meikkisarjan tuotteilla (ei kynsilakat) on Ranskan Teollisuus- ja Kauppaministeriön vahvistama virallinen COSMETIQUE ECOLOGIQUE ET BIOLOGIQUE luomukosmetiikkasertifiointi Cosmebio BIO.

Ympäristön kunnioitus lähtee jo raaka-ainetasolta. Luomuviljeltyjä raaka-aineita käyttämällä maaperää ja vesistöjä ei rasiteta eikä saastuteta turhilla kemikaaleilla. Couleur Caramel on vienyt ekologisuuden myös pakkauksissaan niin pitkälle kuin se nykytekniikalla on mahdollista. Kosmetiikkapakkauksissa perinteisesti käytetty muovi on korvattu aina kuin mahdollista biohajoavalla tai uudelleen kierrätettävällä ekokartongilla ja selluloosalla.

 

Humaanina yrityksenä Couleur Caramel harjoittaa oikeudenmukaista ja reilua kaupankäyntiä sekä kiinnittää erityistä huomiota yhteistyökumppaneidensa ja asiakkaidensa välisiin suhteisiin. Oikeudenmukaisemman ja tasa-arvoisemman maailman eteenpäinviemiseksi tuotteiden valmistuksessa käytetään Reilunkaupan kriteerit täyttäviä raaka-aineita.

Couleur Caramel –sarjan tuotteet testaa yrityksen ulkopuolinen laboratorio vapaaehtoisilla koehenkilöillä. Sarjan raaka-aineita ja lopputuotteita ei testata koskaan koe-eläimillä. Ranskalainen eläintensuojeluyhdistys One Voice suosittelee Couleur Caramelin tuotteita.

Miraque magneettiripset

Miraque magneettiripset

Design from Finland.

Pitkän tuotekehityksen tuloksena mallisuojatut, markkinoiden toimivimmat ja laadukkaimmat, ultrakevyet magneettiset irtoripset. Miraque magneettiripset kiinnittyvät ripsiisi sekunneissa ja pysyvät tarkasti asettamassasi paikassa vauhdikkaassakin käytössä.  Ei liimaa, joten ei kuivumisaikaa, eikä siitä johtuvaa silmien ärtymistä tai allergisoitumista. 

Ripset ovat uudelleenkäytettävät ja ovat huolellisesti käsin valmistettuja. Ripset ovat valmistettu tarkoin valikoidusta, laadukkaimmasta synteettisestä silkkikuidusta. Tuotteissa käytetyt magneetit ovat markkinoiden pienimmät ja niiden teho on aivan omaa luokkaansa. 

Valikoimassa on kuusi erilaista uniikkia mallia, joista löydät aina sopivat, niin päivä- kuin iltakäyttöön.

Varaa Miraque magneettiripsiopastus 30min

PuroBIO

PuroBIO

PuroBIO on laadukas, Natrue- sertifikaatin omaava italialainen luonnonkosmetiikka merkki. PuroBIO-tuotteet sopivat kaikenikäisten kauneudenhoitoon.

Kaurilan Sauna

Kaurilan Sauna

Aito suomalainen käsintehty luonnonkosmetiikka. Syntynyt perinteisen puusaunan lämmössä Helsingin sydämessä. Putiikista löydät mm. tehokkaat Kaurilan Saunan deo voiteet ja jalkakylpytabletit.

Ekopharma Helsinki

EKOPHARMA Hilla Hellä vartalohoitotuotteet

EKOPHARMA Hilla Hellä -sarja sisältää laadukkailta tuotteita sokerointiin ja ihonhoitoon.

Evolve Organic Beauty

Evolve Organic Beauty

Evolve Organic Beauty luonnonkosmetiikkasarja on tehokasta ja toimivaa luonnonkosmetiikkaa. Evolve luonnonkosmetiikkatuotteet valmistetaan käsityönä pienissä erissä Englannissa Hertfordshiren kaupungissa.

Avril Organic

Avril Organic

Avril Organic on Ecocert -sertifioitu ja edullinen luonnonkosmetiikkasarja. Avril haluaa tehdä edullista luonnonkosmetiikkaa, johon jokaisella on varaa.

ECO by Sonya itseruskettava

Eco by Sonya – itseruskettavat tuotteet

Eco by Sonya on 100 % luonnollinen ja vegaani ihonhoitosarja, jonka valikoima sisältää laadukkaita itseruskettavia ja ihonhoitotuotteita. Australiassa sarja on luonnollisten itseruskettavien numero 1.

Sonya Driverin kehittämän sarjan itseruskettavien kaunis hehku on peräisin kaakaosta, yrteistä, kukka- ja hedelmäuutteista sekä kamomillasta. Hoitavien koostumuksien ohella rusketus on kauniin sävyinen ilman oransseja vivahteita.

Ekoeloa vartalohoito hieronta Kouvola

Ajanvaraus joustavasti
suoraan sivuilta