Meistä

Luonnonmukaisin arvoin toimivassa Ekoeloa -hoitolassa hoidot tehdään sertifioidulla luonnonkosmetiikalla ja ammattitaidolla kaikenikäisille naisille ja miehille. Tänne olet tervetullut omana itsenäsi – tule sellaisena kuin olet.

Hoitolassamme huolehdimme kierrätyksestä ja käytämme ekologisia pesu- ja puhdistusaineita.

Kaikki jätteet lajitellaan asianmukaisesti.

 

Hoitolan Putiikin lisäksi tuotteita on saatavilla myös verkkoputiikista. Verkkokauppa täydentyy sitä mukaa, kun ehditään tuotteita täydentämään. Voit laittaa myös toiveitasi.

Ekoeloa kasvohoidot luonnonkosmetiikalla Kouvola

Meillä on hoitolassa kaksi huonetta ja myymälätila, Putiikki. Meitä työskentelee täällä kaksi: Heli ja Anna.

Molemmissa hoitohuoneissa on käytössä sähkökäyttöiset hoitopöydät joiden max. kantavuus on 150kg. Asiakkaiden turvallisuus ja työturvallisuus huomioon ottaen emme voi ylittää painorajaa. Huomioithan tämän varatessasi aikaa, kiitos.

Ekoeloa hoitolassa saat irtioton arjesta kokonaisvaltaisin ja lempein menetelmin ikään, sukupuoleen tai taustaan katsomatta.

Täällä kaikki ovat samanarvoisia.

kosmetologiopiskelijat

Kosmetologiopiskelijat Jenna ja Alisa ovat Ekoeloa – hoitolassa tekemässä hoitoja vuoden 2023 touko-, kesä- ja elokuussa. Opiskelijoiden tekemistä hoidoista on -30%. Varauduthan siihen, että hoito saattaa kestää kauemmin, kun ajanvarauksessa kerrotaan ja myöskin siihen, että opiskelijan hoito on opetustilanne.

Opiskelijoiden palvelut löydät myös ajanvarauksesta.

Ekoeloa hoitolassa saat irtioton arjesta kokonaisvaltaisin ja lempein menetelmin huomioiden ihmiset, luonto ja eläimet. Sertifioitu luonnonkosmetiikka on pääosin vegaania. Tuotteet on testattu ihmisillä, ei eläimillä.

Hoitovalikoima on laaja. Hoidot löydät hoidot- osioista sekä ajanvarauksesta.

Hoitola / putiikki on avoinna päivittäin vaihtelevin aukioloin. Viikottaiset ekoputiikin aukiolot pääasiassa somessa.

Hoidot ajanvarauksen ja sopimuksen mukaan.

Hoitojen aikana ekoputiikki kiinni, jotta voimme rauhassa keskittyä hoitoihin.

Jos haluat tuoteostoksille tai katselemaan tuotteita, niin varaathan ajanvarauksesta maksutonta ostosaikaa. Jos et löydä sopivaa aikaa, niin voit myös laittaa viestiä taikka soittaa, niin varataan sinulle aikaa.

Anna

Anna toimii Ekoeloa- hoitolassa sopimusyrittäjänä ja opiskelee yrittäjän oppisopimuksella kosmetologiksi. Annan palveluihin kuuluu tällä hetkellä: Sokeroinnit, ripsienpidennykset, ripsien taivutuskäsittelyt, kasvohoidot, intialainen päähieronta sekä klassinen-/urheiluhieronta.

Anna opiskelee kosmetologiksi. 

Annan palvelut löydät myös ajanvarauksesta.

Miraque vegaaniset magneettiripset Kouvola

Heli

Olen SKY- ja Ekokosmetologi sekä ratkaisukeskeinen valmentaja Heli Järvinen.

Tässä hieman tarinaa kuinka olen päätynyt perustamaan juuri Ekoeloa- konseptin ja mitä mahdollisesti tulevaisuus tuo tullessaan.

Tuon yritykseeni samat arvot, mitkä ovat minulle muutenkin elämässä tärkeitä.
Luonnonmukaisuus, kokonaisvaltainen hyvinvointi, laatu, avoimuus, ekologisuus ja tasa-arvo ovat tärkeitä arvoja. Viime aikoina myös vapaus valita ja ihmisoikeudet on noussut arvoon arvaamattomaan.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on aina ollut osa minua ja lähellä sydäntä. Olen laajentanut jatkuvasti osaamistani. Valmistuin keväällä 2022 seksuaalineuvojaksi. Olen menossa kohti pitkäaikaista unelmaani. Olen haaveillut pitkään työskenteleväni seksologian parissa ja nyt se on toteutunut.

Luonto on ollut iso osa elämääni jo lapsesta lähtien. Luonnonmukaisuus astui elämääni jo silloin, kun se ei ollut vielä trendikästä. Työurani on alkanut hevostenhoitajana. Ihmisten lisäksi eläimet on lähellä sydäntä.

Myöhemmin olen työskennellyt palkkatöissä noin 15 vuotta kaupan alalla. Kaupan töiden ohella kouluttauduin ensin meikkaaja-stylistiksi ja sen jälkeen hierojaksi. Yritykseni olen perustanut vuonna 2004 ja olen yrittäjänä puuhannut kaikenlaista kynttilöiden myynnistä tähän hoitolayrittäjyyteen.

Ensimmäisen ekohoitola yritykseni perustin vuonna 2011. Vielä silloin Kouvola enkä itsekään ollut vielä valmis näille kaikille ideoille ja aatteille mitä jo silloin olisin halunnut kuuluttaa.

Otin vauhtia ihan toisenlaiselta alalta, neljän vuoden kiinteistönvälitystyöstä lähdin monta kokemusta rikkaampana kohti omaa unelmaa.

Vuodesta 2017 lähtien olen nyt tehnyt tällä ekokonseptilla, kokonaisvaltaisen ihon- ja kehonhoidon parissa töitä.

Tämän unelman synnyttäminen ei ole ollut se helpoin tie. Parhaat jutut syntyykin niin, että käy monenmoista läpi.

Alun alkaen kiinnostukseni ihoon ja ihonhoitoon on omalla kohdallani lähtenyt pitkälti omista iho-ongelmista. Toisaalta jo lapsena on kauneus ja ihonhoito kiinnostanut kovasti ja olen ollut pienestä pitäen ahkera oman ihoni hoitaja.

Ongelmaihon kanssa kamppailtua lähes koko elämäni ajattelin, että joskushan tämän pitää loppua. Lukuisien lääkekuurien ja lääkevoiteiden jälkeen todella katsoin peiliin ja totesin, että sisältä tämä kaikki lähtee. Vaikka ruoka olikin ollut suurelta osin luomua, niin se ei paljon auta, jos syö sokereita ja muita hiilihydraatteja yli rajojen. Sekään ei silloin auttanut, vaikka kuinka olevinaan söin terveellisesti ja monipuolisesti, kun oli liikaa mun keholle sopimatonta ”ravintoa”. Vähitellen askel askeleelta ihon kunto parani ja löysin vastauksia kysymyksiini kokeilemalla lukuisia eri ruokavalioita ja tapoja hoitaa ihoani. 

Ihoni pelastuksia on ollut puhdas vähähiilihydraattinen ja/tai ketogeeninen ruokavalio sekä pitkä prosessi oman pään kanssa. Mielellä on valtava vaikutus myös ihoon. Olemme kokonaisuuksia.

Näistä kokemuksista rikastuneena autan sinua mielelläni hoitamaan ihoasi niin sisäisesti, kuin ulkoisesti. Olipa ihossasi ongelmia taikka ei.

Ystävällisesti, Heli

Helin koulutukset

Meikkauskoulu Head House; Meikkaaja-stylisti

Kouvolan hieronta-akatemia: Klassisen- ja urheiluhieronnan koulutus

Ksao: SKY – Kosmetologi

Life Coach Academy: LCA Life Coach – ratkaisukeskeinen valmentaja

SDO: EKOkauneus täydennyskoulutus (ekokosmetologi)

Hierontakoulutuksia; Suklaahieronta, tiibetiläinen hunajahoito, imukuppihieronta

Alexandrian sokerointikoulutus

Lapinniemen Helmen sokerointikoulutus

Lankaus- ja hennavärjäyskoulutus

Phyt’s Naturo Esthetique

Esse Probiotic skincare koulutus

Ksao: Liiketoiminnan ammattitutkinto, sähköinen markkinointi

Sexpo: Seksuaalineuvoja 

Ajanvaraus joustavasti
suoraan sivuilta