Tietoa meistä

Arvot

  • ekologisuus
  • eettisyys
  • luonnonmukaisuus
  • rehellisyys, luotettavuus
  • ihmisläheisyys
  • tasa-arvo

 

Luonnonmukaisin arvoin toimivassa Ekoeloa -hoitolassa hoidot tehdään sertifioidulla luonnonkosmetiikalla ja ammattitaidolla kaikenikäisille naisille ja miehille. 
Hoitolamme tuotesarjat on valittu tarkoin, amattitaidolla jotta asiakas saisi iholleen ja keholleen kokonaisvaltaisen hoitokokemuksen sekä parhaan mahdollisen avun kuormittamatta luontoa.

Tänne olet tervetullut omana itsenäsi – tule sellaisena kuin olet.

Hoitolassamme huolehdimme kierrätyksestä ja käytämme ekologisia pesu- ja puhdistusaineita.

Kaikki jätteet lajitellaan ja kierrätetään asianmukaisesti.

Missio

Missiona on saada asiakas tuntemaan itsensä oman elämänsä kuningattareksi tai kuninkaaksi, kun hän lähtee hoidostani tai tapaamisestani. Oli takana sitten probioottinen kasvohoito, seksuaalineuvonta, mielen valmennus taikka brassisokerointi.

Seksuaalineuvonnan osalta missionani on auttaa ihmisiä löytämään elämäänsä oma voima ja lempeä seksuaalisuus.

Kaikki toteutuu kokonaisvaltaisesti asiakasta kuunnellen, ekologisesti ja luottamuksella.

Hoitojen aikana keskustelemme asiakkaan kanssa myös ruokavaliosta ja muista elämäntavoista, jos se siihen hetkeen tai hoitoon on tarpeen.

Lämmöllä, Heli

Visio

Visiomme on toimia edelläkävijänä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parissa paikallisesti sekä tarjota jatkossa etäyhteydellä neuvontapalveluita koko maan laajuisesti.

Ekoeloa kasvohoidot luonnonkosmetiikalla Kouvola

Meillä on hoitolassa kaksi huonetta ja myymälätila, Putiikki. Meitä työskentelee täällä tällä hetkellä Heli ja Sinna. 

Molemmissa hoitohuoneissa on käytössä sähkökäyttöiset hoitopöydät joiden max. kantavuus on 150kg. Asiakkaiden turvallisuus ja työturvallisuus huomioon ottaen emme voi ylittää painorajaa. Huomioithan tämän varatessasi aikaa, kiitos.

Hoitolan Putiikin lisäksi tuotteita on saatavilla myös verkkoputiikista. Verkkokauppa täydentyy sitä mukaa, kun ehditään täydentämään. Voit laittaa myös toiveitasi meille.

Ekoeloa hoitolassa saat irtioton arjesta kokonaisvaltaisin ja lempein menetelmin huomioiden ihmiset, luonto ja eläimet. Sertifioitu luonnonkosmetiikka on pääosin vegaania. Tuotteet on testattu ihmisillä, ei eläimillä.

Hoitovalikoima on laaja. Hoidot löydät hoidot- osioista sekä ajanvarauksesta.

Hoitola / putiikki on avoinna päivittäin vaihtelevin aukioloin. Viikottaiset ekoputiikin aukiolot pääasiassa somessa.

Hoidot ajanvarauksen ja sopimuksen mukaan.

Hoitojen aikana ekoputiikki kiinni, jotta voimme rauhassa keskittyä hoitoihin.

Jos haluat tuoteostoksille tai katselemaan tuotteita, niin varaathan ajanvarauksesta maksutonta ostosaikaa. Jos et löydä sopivaa aikaa, niin voit myös laittaa viestiä taikka soittaa, niin varataan sinulle aikaa.

Sinna

Sinna on apunani yrittäjän oppisopimuksella opiskelemassa hoitolalla. Hän on ollut ensin yhden vuoden koulussa opiskelemassa ja aloitti työskentelyn Ekoeloa hoitollalla marraskuussa 2023.
Löydät Sinnan palvelut ajanvarauksesta

Tällä hetkellä Sinnan opinnot on siinä kohtaa, että hän on antanut näytöt helmikuussa 2024 kasvohoidoista, kokovartalon hieronnasta sekä sokeroinneista. Tämän jälkeen nämä Sinnan palvelut ovat normaalihintaisia.
Muut Sinnan palvelut esim. jalka- ja käsihoidot alennus on -20%. Kunnes näistäkin on näytöt annettu.

Tervetuloa tutustumaan ihanaan Sinnaan!

Ekoeloa etsii toista sopimusyrittäjää

Onko sinulla ihonhoito ja asiakaspalvelu lähellä sydäntä? Olet kosmetologi, hieroja, sokeroija, ripsien tekijä tai mahdollisesti kaikkia edellä mainittuja.

Haluaisitko tehdä vaikka muun työn ohessa parina päivänä viikossa hoitolatyötä? Tässä olisi oiva tilaisuus. 

Olet yrittäjä- ja asiakaspalveluhenkinen tai ehkä toiminut jo yrittäjänä. Saatat jopa syttyä haasteista, etkä pelkää elämää tai yrittäjyyttä.

Rakastat tehdä monipuolisesti erilaisia hoitoja. Ehkäpä pidät tuotemyynnistä.
Suhtaudut työhösi intohimoisesti, kuitenkin lempeästi.

Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta ja luonnonmukaista kauneuden- ja hyvinvoinnin palveluita, ammattitaitoista ihonhoitoa sekä kokonaisvaltaisesti rentouttavia hoitokokemuksia. Lisäksi tarjoamme laajan luonnonkosmetiikan valikoiman.

Työntekijälle tarjoamme valmiin asiakaskunnan lisäksi mm. hoitohuoneen kalusteineen, työvälineet, tuotteet, sähköisen ajanvarauksen ja kanavat markkinointiin. 

Ymmärrät sen, että ihon-, mielen- ja kehonhoito tapahtuu pintaa syvemmällä ja olet kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Lisäksi sinulle on luontevaa markkinoida myös itse palvelujasi esim. somessa sekä ymmärrät asiakashankinnan tärkeyden ja otat vastuuta siitä ja omasta yrittäjyydestäsi.

Ota rohkeasti yhteyttä, vaikka kaikki kohdat ei täyttyisi. Emme etsi täydellisyyttä, vaan sopivaa persoonaa.

Miraque vegaaniset magneettiripset Kouvola

Heli

Olen SKY- ja Ekokosmetologi sekä ratkaisukeskeinen valmentaja Heli Järvinen.

Tässä hieman tarinaa kuinka olen päätynyt perustamaan juuri Ekoeloa- konseptin ja mitä mahdollisesti tulevaisuus tuo tullessaan.

Tuon yritykseeni samat arvot, mitkä ovat minulle muutenkin elämässä tärkeitä.
Luonnonmukaisuus, kokonaisvaltainen hyvinvointi, laatu, avoimuus, ekologisuus ja tasa-arvo ovat tärkeitä arvoja. Viime aikoina myös vapaus valita ja ihmisoikeudet on noussut arvoon arvaamattomaan.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on aina ollut osa minua ja lähellä sydäntä. Olen laajentanut jatkuvasti osaamistani. Valmistuin keväällä 2022 seksuaalineuvojaksi. Olen menossa kohti pitkäaikaista unelmaani. Olen haaveillut pitkään työskenteleväni seksologian parissa ja nyt se on toteutunut.

Luonto on ollut iso osa elämääni jo lapsesta lähtien. Luonnonmukaisuus astui elämääni jo silloin, kun se ei ollut vielä trendikästä. Työurani on alkanut hevostenhoitajana. Ihmisten lisäksi eläimet on lähellä sydäntä.

Myöhemmin olen työskennellyt palkkatöissä noin 15 vuotta kaupan alalla. Kaupan töiden ohella kouluttauduin ensin meikkaaja-stylistiksi ja sen jälkeen hierojaksi. Yritykseni olen perustanut vuonna 2004 ja olen yrittäjänä puuhannut kaikenlaista kynttilöiden myynnistä tähän hoitolayrittäjyyteen.

Ensimmäisen ekohoitola yritykseni perustin vuonna 2011. Vielä silloin Kouvola enkä itsekään ollut vielä valmis näille kaikille ideoille ja aatteille mitä jo silloin olisin halunnut kuuluttaa.

Otin vauhtia ihan toisenlaiselta alalta, neljän vuoden kiinteistönvälitystyöstä lähdin monta kokemusta rikkaampana kohti omaa unelmaa.

Vuodesta 2017 lähtien olen nyt tehnyt tällä ekokonseptilla, kokonaisvaltaisen ihon- ja kehonhoidon parissa töitä.

Tämän unelman synnyttäminen ei ole ollut se helpoin tie. Parhaat jutut syntyykin niin, että käy monenmoista läpi.

Alun alkaen kiinnostukseni ihoon ja ihonhoitoon on omalla kohdallani lähtenyt pitkälti omista iho-ongelmista. Toisaalta jo lapsena on kauneus ja ihonhoito kiinnostanut kovasti ja olen ollut pienestä pitäen ahkera oman ihoni hoitaja.

Ongelmaihon kanssa kamppailtua lähes koko elämäni ajattelin, että joskushan tämän pitää loppua. Lukuisien lääkekuurien ja lääkevoiteiden jälkeen todella katsoin peiliin ja totesin, että sisältä tämä kaikki lähtee. Vaikka ruoka olikin ollut suurelta osin luomua, niin se ei paljon auta, jos syö sokereita ja muita hiilihydraatteja yli rajojen. Sekään ei silloin auttanut, vaikka kuinka olevinaan söin terveellisesti ja monipuolisesti, kun oli liikaa mun keholle sopimatonta ”ravintoa”. Vähitellen askel askeleelta ihon kunto parani ja löysin vastauksia kysymyksiini kokeilemalla lukuisia eri ruokavalioita ja tapoja hoitaa ihoani. 

Ihoni pelastuksia on ollut puhdas vähähiilihydraattinen ja/tai ketogeeninen ruokavalio sekä pitkä prosessi oman pään kanssa. Mielellä on valtava vaikutus myös ihoon. Olemme kokonaisuuksia.

Näistä kokemuksista rikastuneena autan sinua mielelläni hoitamaan ihoasi niin sisäisesti, kuin ulkoisesti. Olipa ihossasi ongelmia taikka ei.

Ystävällisesti, Heli

Helin koulutukset

Meikkauskoulu Head House; Meikkaaja-stylisti

Kouvolan hieronta-akatemia: Klassisen- ja urheiluhieronnan koulutus

Ksao: SKY – Kosmetologi

Life Coach Academy: LCA Life Coach – ratkaisukeskeinen valmentaja

SDO: EKOkauneus täydennyskoulutus (ekokosmetologi)

Hierontakoulutuksia; Suklaahieronta, tiibetiläinen hunajahoito, imukuppihieronta

Alexandrian sokerointikoulutus

Lapinniemen Helmen sokerointikoulutus

Lankaus- ja hennavärjäyskoulutus

Phyt’s Naturo Esthetique

Esse Probiotic skincare koulutus

Ksao: Liiketoiminnan ammattitutkinto, sähköinen markkinointi

Sexpo: Seksuaalineuvoja 

Ajanvaraus joustavasti
suoraan sivuilta