Vartalohoidot ja hieronnat

Suklaaunelma- suklaahieronta 111€

Suklaahieronta on koko vartalolle tehtävä ylellinen hemmotteluhoito. Suklaahierontaa voi käyttää apuna mm. stressin, masennuksen ja uupumuksen hoidossa.

Hieronta tehdään lämpimällä suklaamassalla, jonka valmistan kaakaomassasta, kaakavoista ja manteliöljystä. Voit valita hoitoon haluamasi eteerisen öljyn.

Hoito sopii kaikille. Esteitä hoidolle ovat sydänsairaudet, juuri tehty leikkaus, suonikohjut tai tulehdus kehossa. Hoidon lopuksi tarjolla suklaata myös syötäväksi.

Varaathan aikaa noin kaksi tuntia, jotta voit rauhassa heräillä hoidon jälkeen. Itse hoito kestää n.1,5h.
Suklaahieronnan jälkeen iho on suklaassa. Halutessaan sen voi jättää vaikuttamaan iholle.
Tässä hoidossa ei kannata olla niitä vaaleimpia tai parhaimpia alusvaatteita 🙂 Alusvaatteet saattaa hieman sotkeentua suklaaseen.

Meillä täällä asiakas pitää alushousut hieronnassa jalassa.

Huolet pois – intialainen päähieronta 55€

Hieronnassa käsitellään: niska-hartiaseutu, käsivarret, pään alue, kasvot sekä korvalehdet. Tämä rentouttava, virkistävä sekä ajatukset kirkastuttava hoitomuoto ei vaadi erityisjärjestelyitä eikä siinä käytetä öljyä ja sopii siksi tehtäväksi vaikka kesken työpäivän.

Sopii myös erinomaisesti hemmotteluhoidoksi! Hoito kestää n. 40 minuuttia, mutta sen vaikutukset kestävät jopa 2-3 päivää. Intialaisen päähieronnan vaikutuksia:  vapauttaa verenkierron pään, niska-hartiaseudun ja pään alueelta, parantaa hapen ja ravinteiden kulkua, tehostaen kuona-aineiden poistumista, vahvistaa hiuspohjan verenkiertoa edistäen tervettä hiustenkasvua, parantaa keskittymiskykyä, selkeyttää ajatukset, helpottaa henkistä väsymystä, helpottaa oloa migreenikohtauksen jälkeen, tasapainottaa autonomista hermostoa, vähentää stressiä, rentouttaa lihasjännityksiä, lisää nivelten liikkuvuutta, helpottaa/poistaa kiputiloja (kuten jännityspäänsärkyä).

Intialainen päähieronta sopii erityisesti; stressiin, migreeniin, päänsärkyyn, korkeaan verenpaineeseen (stressin aiheuttamaan), jännitystiloihin (lihas, pelko), unettomuuteen, ahdistukseen, aina ennen tärkeitä asioita esim. ennen tenttiä tai kokousta, ennen pitkää automatkaa.

Intialainen päähieronta ei sovi mikäli sinulla on; aivoverenkiertohäiriöt tai muuten pään alueen verenkiertoon liittyvä häiriö/sairaus, flunssa tai muu akuutti tilanne, iho rikki hoidettavalla alueella, luupiikki niskassa, sydämen tahdistin, syöpä, humala-tila tai ruokamyrkytys, paikallinen infektio tai tarttuva ihotauti, whiplash, paikallisia laajentuneita verisuonia hoidettavilla alueilla, epilepsia, psoriasis päässä, jos on ollut onnettomuudessa, leikkauksessa tai loukkaantunut viimeisen kuukauden aikana, jos lääkäri on kieltänyt hieronnan, akuutti migreenikohtaus.

Hoidon jälkeen; Ei saunaa, ei nautintoaineita (kahvi, alkoholi) tulee vastavaikutus. Hoito kohottaa mieltä. Hoidolla voi olla erittäin herkistävä vaikutus ja saattaa purkautua myös itkulla.

Hieronta suklaahoito miehelle Kouvola Ekoeloa

Aromahieronta 95€

Aromahieronta on rentouttava koko vartalon hoito. Hoito aloitetaan jalkakylvyllä tai lämpöisillä jalkahauteilla. Hieronta tehdään lymfaattisella hierontamenetelmällä.

Aromahieronnassa käytetään luomulaatuisia eteerisiä öljyjä. Se on lempeä ja luonnollinen tapa tukea terveyttä sekä kokonaisvaltaista mielen ja kehon hyvinvointia. Ennen hoitoa on syytä välttää: hajuvesiä ja muita vahvasti tuoksuvia tuotteita, hiuslakkaa, antiperspirantteja ja deodorantteja. Varaathan itsellesi lämpimät vaatteet mukaan, koska hoidon jälkeen saattaa olla viluinen olo. Hoidon jälkeen: Juo paljon vettä, vältä saunomista, kuumaa kylpyä tai suihkua.

Esteet hoidolle: Akuutti sairaus kuten flunssa, kuume tai jokin tulehdus. Akuutit vammat; avohaavat, lihasvammat, ruhjevammat, palo- ja paleltumavammat sekä luunmurtumat. Syöpä, infektiot ihossa, verisuonitukokset, sydämentahdistin, verenvuototauti, psykoosi, alkoholin ja/tai huumausaineiden alaisena oleminen, krapula, antibioottikuuri. Nivelreuma, lihasreuma ja kihti ovat myös vasta-aiheita hieronnalle niiden ollessa tulehdusvaiheessa.

Eteerisiä öljyjä ei tule käyttää, mikäli olet raskaana, imetät, saat sädehoitoa tai kemoterapiaa.

Meillä täällä asiakas pitää alushousut hieronnassa jalassa.

Bambu 75min 95€

Koko vartalolle tehtävä bambuhieronta rentouttaa, rauhoittaa ja aktivoi nestekiertoa. Hieronta toteutetaan bambukepeillä. Hoidossa käsitellään koko keho jalkapohjista päälakeen. Bambuhieronta on todella tehokasta ja vahvasti bio-stimuloivaa ja aktivoivaa, erinomainen vaikutus lihasten ja mielen rentouttamiseen.

Esteet hoidolle: hieronnan normaalit kontraindikaatiot, raskaus, avoimet haavat, tuoreet mustelmat, verenpaine (korkea ja matala), sydänsairaudet, tarttuvat taudit, tulehdustilat, leikkaus/loukkaantuminen ja syöpä.

Bambu 40 min 55€

Bambuhieronnassa (40min) keskitytään vain tiettyyn kehonosaan esim. jalkoihin tai selkään.

Selän ultraäänipuhdistus 60min 92€

Alkupuhdistus, ultraäänipuhdistus, naamio sekä hoitovoiteet. Tähän voit ottaa lisäpalveluna mekaanisen puhdistuksen.

Selän mekaaninen ihonpuhdistus 60min 92€

Alkupuhdistus, kuorinta, ihon höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio sekä hoitovoide.

Kosmetologi Kouvola ekoeloa

Bemer- terapia 30 min 55€,
Toisen palvelun yhteydessä lisäpalveluna 20€,
 5 x sarjahoitona 125€ 

Bemer- signaali on ainutlaatuinen, patentoitu hoitomuoto. Se täydentää ja tukee muita hoitomuotoja, auttaa ylläpitämään ja kohentamaan terveyttä. Bemer- signaalin vaikutus on tieteellisesti todistettu.

Useimpien sairauksien pohjalla on huono mikroverenkierto ja sen seurauksena solujen huono aineenvaihdunta. Kaikki elintoiminnot ovat riippuvaisia mikroverenkierrosta. Bemer-signaali vilkastuttaa mikroverenkiertoa, vaikuttaa esim. puna- ja valkosolujen toimintaan sekä proteiinituotantoon. 

Neuvottele lääkärisi kanssa mikäli sinulla on:

 • vaikeita sydämen rytmihäiriöitä
 • sähköisiä implantteja
 • epilepsia
 • sinulle on tehty elin- tai solusiirto

Bemeriä ei tule käyttää:

 • Jos on tehty elinsiirto, allogeeninen kantasolusiirto tai luuydinsiirto

Bemerin käyttömahdollisuuksia:

 • terveydestä huolehtiminen
 • rentouttaa ja helpottaa stressiä
 • optimoi verenkiertoa ja myrkkyjen poistumista
 • parantaa kehon hapensaantia
 • leikkauksista, haavoista, palovammoista yms.toipuminen
 • lääkehoidon tukena
 • parantaa urheilusuoritusta
 • lihasten nopeampi palautuminen
 • ennaltaehkäiseminen
 • lievittää kipua ja uupumusta
 • ylläpitää terveyttä ja vahvistaa immuniteettia
 • elämänlaadun parantaminen
 • unen laadun parantaminen
 • ihosta ja kauneudesta huolehtiminen, anti-aging
 • luonnollinen, ei kemikaaleja

Katso tästä Bemer referenssit

Bemerin säännöllisellä käytöllä saadaan parhaat tulokset. Suosittelemme sarjahoitoa tai esim. klassisen hieronnan yhteyteen otettavana lisäpalveluna.

Klassinen hieronta 30 min 45€

Niska-hartiahieronta.

Klassinen hieronta on lihaksia monipuolisesti muokkaavaa ja rentouttavaa hierontaa.

Klassinen hieronta 45 min 50€

Puolihieronta; Koko selkä tai vaihtoehtoisesti jalat+pakarat. Klassinen hieronta on lihaksia monipuolisesti muokkaavaa ja rentouttavaa hierontaa.

Klassinen kokovartalon hieronta 90 min 90€

Klassinen hieronta on lihaksia monipuolisesti muokkaavaa ja rentouttavaa hierontaa.

Meillä täällä asiakas pitää alushousut hieronnassa jalassa.

Kuivaharjaus ja Klassinen kokovartalon hieronta 90 min 90€

Kokovartalon hieronnassa tehdään aluksi kuivaharjaus (on mahdollista jättää myös pois) Kuivaharjaus vilkastuttaa kehon aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja edistää kuona-aineiden poistumista. Rentouttava Klassinen hieronta on lihaksia monipuolisesti muokkaavaa ja rentouttavaa hierontaa. Kokovartalon hieronnassa hierotaan selkä, jalat, kädet ja rinta. Hieronta pehmentää ihoa ja tehostaa vartalohoitotuotteen imeytymistä.

Meillä täällä asiakas pitää alushousut hieronnassa jalassa.

Ekoeloa vartalohoito hieronta Kouvola

Ajanvaraus joustavasti
suoraan sivuilta