Vartalohoidot ja hieronnat

Huolet pois – intialainen päähieronta 45€

Hieronnassa käsitellään: niska-hartiaseutu, käsivarret, pään alue, kasvot sekä korvalehdet. Tämä rentouttava, virkistävä sekä ajatukset kirkastuttava hoitomuoto ei vaadi erityisjärjestelyitä eikä siinä käytetä öljyä ja sopii siksi tehtäväksi vaikka kesken työpäivän.

Sopii myös erinomaisesti hemmotteluhoidoksi! Hoito kestää n. 40 minuuttia, mutta sen vaikutukset kestävät jopa 2-3 päivää. Intialaisen päähieronnan vaikutuksia:  vapauttaa verenkierron pään, niska-hartiaseudun ja pään alueelta, parantaa hapen ja ravinteiden kulkua, tehostaen kuona-aineiden poistumista, vahvistaa hiuspohjan verenkiertoa edistäen tervettä hiustenkasvua, parantaa keskittymiskykyä, selkeyttää ajatukset, helpottaa henkistä väsymystä, helpottaa oloa migreenikohtauksen jälkeen, tasapainottaa autonomista hermostoa, vähentää stressiä, rentouttaa lihasjännityksiä, lisää nivelten liikkuvuutta, helpottaa/poistaa kiputiloja (kuten jännityspäänsärkyä).

Intialainen päähieronta sopii erityisesti; stressiin, migreeniin, päänsärkyyn, korkeaan verenpaineeseen (stressin aiheuttamaan), jännitystiloihin (lihas, pelko), unettomuuteen, ahdistukseen, aina ennen tärkeitä asioita esim. ennen tenttiä tai kokousta, ennen pitkää automatkaa.

Intialainen päähieronta ei sovi mikäli sinulla on; aivoverenkiertohäiriöt tai muuten pään alueen verenkiertoon liittyvä häiriö/sairaus, flunssa tai muu akuutti tilanne, iho rikki hoidettavalla alueella, luupiikki niskassa, sydämen tahdistin, syöpä, humala-tila tai ruokamyrkytys, paikallinen infektio tai tarttuva ihotauti, whiplash, paikallisia laajentuneita verisuonia hoidettavilla alueilla, epilepsia, psoriasis päässä, jos on ollut onnettomuudessa, leikkauksessa tai loukkaantunut viimeisen kuukauden aikana, jos lääkäri on kieltänyt hieronnan, akuutti migreenikohtaus.

Hoidon jälkeen; Ei saunaa, ei nautintoaineita (kahvi, alkoholi) tulee vastavaikutus. Hoito kohottaa mieltä. Hoidolla voi olla erittäin herkistävä vaikutus ja saattaa purkautua myös itkulla.

Suklaaunelma- suklaahieronta 99€

Suklaahieronta on koko vartalolle tehtävä ylellinen hemmotteluhoito. Suklaahierontaa voi käyttää apuna mm. stressin, masennuksen ja uupumuksen hoidossa.

Hieronta tehdään lämpimällä suklaamassalla, jonka valmistan kaakaomassasta, kaakavoista ja manteliöljystä. Voit valita hoitoon haluamasi eteerisen öljyn.


Hoito sopii kaikille. Esteitä hoidolle ovat sydänsairaudet, juuri tehty leikkaus, suonikohjut tai tulehdus kehossa. Hoidon lopuksi tarjolla suklaata myös syötäväksi.

Varaathan aikaa noin kaksi tuntia, jotta voit rauhassa heräillä hoidon jälkeen. Itse hoito kestää n.1,5h.
Suklaahieronnan jälkeen iho on suklaassa. Halutessaan sen voi jättää vaikuttamaan iholle.
Tässä hoidossa ei kannata olla niitä vaaleimpia tai parhaimpia alusvaatteita 🙂 Alusvaatteet saattaa hieman sotkeentua suklaaseen.


Ekoeloa hoitolassa hieronnoissa on aina alusvaatteet päällä. 
Mies, varauduthan, että myös Sinulla on alushousut hieronnassa jalassa.

Hieronta suklaahoito miehelle Kouvola Ekoeloa

Aromahieronta 85€

Aromahieronta on rentouttava koko vartalon hoito. Hoito aloitetaan jalkakylvyllä tai lämpöisillä jalkahauteilla. Hieronta tehdään lymfaattisella hierontamenetelmällä.

Aromahieronnassa käytetään luomulaatuisia eteerisiä öljyjä. Se on lempeä ja luonnollinen tapa tukea terveyttä sekä kokonaisvaltaista mielen ja kehon hyvinvointia. Ennen hoitoa on syytä välttää: hajuvesiä ja muita vahvasti tuoksuvia tuotteita, hiuslakkaa, antiperspirantteja ja deodorantteja. Varaathan itsellesi lämpimät vaatteet mukaan, koska hoidon jälkeen saattaa olla viluinen olo. Hoidon jälkeen: Juo paljon vettä, vältä saunomista, kuumaa kylpyä tai suihkua.

Esteet hoidolle: Akuutti sairaus kuten flunssa, kuume tai jokin tulehdus. Akuutit vammat; avohaavat, lihasvammat, ruhjevammat, palo- ja paleltumavammat sekä luunmurtumat. Syöpä, infektiot ihossa, verisuonitukokset, sydämentahdistin, verenvuototauti, psykoosi, alkoholin ja/tai huumausaineiden alaisena oleminen, krapula, antibioottikuuri. Nivelreuma, lihasreuma ja kihti ovat myös vasta-aiheita hieronnalle niiden ollessa tulehdusvaiheessa.

Eteerisiä öljyjä ei tule käyttää, mikäli olet raskaana, imetät, saat sädehoitoa tai kemoterapiaa.

Ekoeloa hoitolassa hieronnassa on aina alusvaatteet päällä. 

Mies, varauduthan, että Sinulla on alushousut hieronnassa jalassa. 

Bambu 75min 85€

Koko vartalolle tehtävä bambuhieronta rentouttaa, rauhoittaa ja aktivoi nestekiertoa. Hieronta toteutetaan bambukepeillä. Hoidossa käsitellään koko keho jalkapohjista päälakeen. Bambuhieronta on todella tehokasta ja vahvasti bio-stimuloivaa ja aktivoivaa, erinomainen vaikutus lihasten ja mielen rentouttamiseen.

Esteet hoidolle: hieronnan normaalit kontraindikaatiot, raskaus, avoimet haavat, tuoreet mustelmat, verenpaine (korkea ja matala), sydänsairaudet, tarttuvat taudit, tulehdustilat, leikkaus/loukkaantuminen ja syöpä.

Bambu 30 min 45€

Bambuhieronnassa (30min) keskitytään vain tiettyyn kehonosaan esim. jalkoihin tai selkään.

Tiibetiläinen hunajahoito 60min 69€

Hunajahoito kiinteyttää, kuorii ja trimmaa ihoa, poistaa kuonaa ja avaa tukoksia. Nimestään huolimatta ei ole hemmotteluhoito. Sarjahoitona toimiva selluliittia vastaan. Sopii hyvin myös fibromyalgikoille, jännekipuihin, turvotukseen, erilaisiin kipuihin ja särkyihin. Hoitoa ei tehdä kasvojen iholle.

Esteitä hoidolle: hunaja-allergia, verenohennuslääkitys, verenvuototauti, ihosairaudet, erittäin kuiva ja ohut iho, tulehdus, korkea verenpaine, syöpä, sydänvika. Ei raskaana oleville. Ei auringonoton jälkeen.

Tiibetiläinen hunajahoito 30min 45€

Hunajahoito 30min. on esim. selälle tehtävä tehokas kuonaa poistava hoito.

Kosmetologi Kouvola ekoeloa

Klassinen hieronta 30 min 45€

Niska-hartiahieronta.

Klassinen hieronta on lihaksia monipuolisesti muokkaavaa ja rentouttavaa hierontaa.

Klassinen hieronta 45 min 50€

Puolihieronta; Koko selkä tai vaihtoehtoisesti jalat+pakarat. Klassinen hieronta on lihaksia monipuolisesti muokkaavaa ja rentouttavaa hierontaa.

Selän ultraäänipuhdistus 60min 69€

Alkupuhdistus, ultraäänipuhdistus, naamio sekä hoitovoiteet. Tähän voit ottaa lisäpalveluna mekaanisen puhdistuksen.

Kuivaharjaus ja Klassinen kokovartalon hieronta 75 min 75€

Kokovartalon hieronnassa tehdään aluksi kuivaharjaus (on mahdollista jättää myös pois) Kuivaharjaus vilkastuttaa kehon aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja edistää kuona-aineiden poistumista. Rentouttava Klassinen hieronta on lihaksia monipuolisesti muokkaavaa ja rentouttavaa hierontaa. Kokovartalon hieronnassa hierotaan selkä, jalat, kädet ja rinta. Hieronta pehmentää ihoa ja tehostaa vartalohoitotuotteen imeytymistä.

Ekoeloa hoitolassa hieronnassa on aina alusvaatteet päällä. 

Mies varauduthan, että Sinulla on alushousut hieronnassa jalassa. 

Ekoeloa vartalohoito hieronta Kouvola

Ajanvaraus joustavasti
suoraan sivuilta