Ajanvaraus

Tervetuloa!

Ajanvaraus ja peruminen

Ajan peruminen tai siirtäminen tulee tapahtua 48h aikaisemmin. Se onnistuu jouhevasti varauksen yhteydessä tulleella linkillä, kun teet peruutuksen ajoissa.

Peruutus tulee tehdä puhelimitse, whatsapp- viestillä, tekstiviestillä tai käyttämällä sähköpostiin varauksen yhteydessä tullutta linkkiä. Some- kanavien kautta tai sähköpostiviesteillä tulleita peruutuksia emme ehdi työn lomassa aina huomioida, joten käytäthän näitä yllä mainittuja kanavia. Kiitos.

Alle 48h varatut ajat ovat sitovia. Peruuttamattomasta tai liian myöhään perutusta ajasta veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Peruutuksen tullessa 12h tai alle ennen varausta, tai kokonaan sovitulle ajalle saapumatta jättämisestä veloitamme koko palvelun hinnan. Eli, jos peruutat ajan samana päivänä jonkun muun, kun sairastumisen takia, niin siitä veloitetaan myös 100% palvelun hinta. 

Jos tulet sairaaksi ennen varattua aikaasi, niin ilmoita siitä välittömästi meille. Siirrämme aikaasi veloituksetta kerran, vaikka aika olisi samana päivänä.  

Peruutuslaskuissa maksuehto 7 päivää. Maksamatta jätetty lasku toimitetaan perintätoimiston perittäväksi.

Sijainti

Ekohoitola ja luonnonkosmetiikan putiikki keskellä Kouvolaa osoitteessa: Kouvolankatu 26, katutasossa kauppakeskus Valtaria vastapäätä. Liiketila on Kampaamo Cappa:n vieressä. Näyteikkunassa ja ovessa lukee Ekoeloa.

Ovi on usein lukossa hoitojen aikana. Soita oven vieressä olevaa ovikelloa, jos paikat on pimeänä, niin silloin tuskin olemme paikalla. Aukioloajat ilmoitamme viikoittain somekanavissamme.

Pysäköinti: kadun varteen kiekkopaikka 1h, Kauppakeskus Valtarin parkki kiekkopaikka 2h, Tunnelikadun P-alue (entistä Anttilaa vastapäätä) kiekkopaikka 4h.