putiikki

Couleur Caramel

Couleur Caramel on ainutlaatuisen konseptin omaava luomusertifioitu (Ecocert BIO) kosmetiikkasarja. Innovatiivisen sarjan tuotteissa yhdistyvät huipputeknologia, ammattilaislaatu, ekologisuus, humaanisuus ja ranskalainen estetiikka. Couleur Caramel -tuotteiden koko elinkaari kunnioittaa luontoa, ihmisiä ja eläimiä.

Laatu ja turvallisuus
Tehokkaan hoitovaikutuksen saamiseksi tuotteiden valmistuksessa käytetään runsaasti aktiivisia aineosia sisältäviä luomusertifioituja kasviraaka-aineita. Kaikilla Couleur Caramel meikkisarjan tuotteilla (ei kynsilakat) on Ranskan Teollisuus- ja Kauppaministeriön vahvistama virallinen COSMETIQUE ECOLOGIQUE ET BIOLOGIQUE luomukosmetiikkasertifiointi Cosmebio BIO.

Kunnioittaa luontoa
Ympäristön kunnioitus lähtee jo raaka-ainetasolta. Luomuviljeltyjä raaka-aineita käyttämällä maaperää ja vesistöjä ei rasiteta eikä saastuteta turhilla kemikaaleilla. Couleur Caramel on vienyt ekologisuuden myös pakkauksissaan niin pitkälle kuin se nykytekniikalla on mahdollista. Kosmetiikkapakkauksissa perinteisesti käytetty muovi on korvattu aina kuin mahdollista biohajoavalla tai uudelleen kierrätettävällä ekokartongilla ja selluloosalla.

Kunnioittaa ihmisiä
Humaanina yrityksenä Couleur Caramel harjoittaa oikeudenmukaista ja reilua kaupankäyntiä sekä kiinnittää erityistä huomiota yhteistyökumppaneidensa ja asiakkaidensa välisiin suhteisiin. Oikeudenmukaisemman ja tasa-arvoisemman maailman eteenpäinviemiseksi tuotteiden valmistuksessa käytetään Reilunkaupan kriteerit täyttäviä raaka-aineita.

Kunnioittaa eläimiä
Couleur Caramel –sarjan tuotteet testaa yrityksen ulkopuolinen laboratorio vapaaehtoisilla koehenkilöillä. Sarjan raaka-aineita ja lopputuotteita ei testata koskaan koe-eläimillä. Ranskalainen eläintensuojeluyhdistys One Voice suosittelee Couleur Caramelin tuotteita.