Eco By Sonya Cacao Tanning Mousse 125 ml

Eco by Sonya Cacao Tanning Mousse on ylellinen ekologinen tuote, joka saa aikaan syvän pronssisen päivetyksen.

36,00

Varastossa

Kuvaus

Uskomattoman nopea ja levittyy helposti. Vain yksi kerta riittää luomaan täydellisen syvän päivetyksen ilman haitallisia auringonsäteitä. Cacao Tanning Mousse on todella kevyt ja kuivuu nopeasti. Lisäksi se on vegaaninen ja Cruelty Free.

Cacao Tanning Mousse on valmistettu luomuviljellyistä ja luonnollisista ainesosista ja siinä on herkullinen, mutta hienovarainen suklaan tuoksu. Se ei sisällä keinotekoisia ainesosia, jotka tekevät ihosta oranssin.

Tuote antaa kauniin ja kestävän värin kaikille ihon sävyille. Väri kehittyy iholla asteittain riippumatta siitä, haluatko kevyen vai ylellisen syvän pronssisen sävyn. Värin syvyys riippuu tuotteen vaikutusajasta iholla. Lisäksi värin kehittyminen jatkuu ajan mittaan. Cacao Tanning Mousse on saanut useita palkintoja ympäri maailman. Keskeiset ainesosat: Aloe Vera, kaakao, kahvi, veriappelsiini, greippi, inkivääri ja mandariini.

Cacao Tanning Mousse – Parhaan lopputuloksen ja tasaisen, pitkäkestoisen lopputuloksen saat, kun kuorit ihon 24-48 tuntia ennen käsittelyä ja kosteutat ihon sen jälkeen.

Levitä tasaisesti runsas kerros puhtaalle, kuivalle iholle. Aloita nilkoista ja etene ylöspäin, käytä mielellään Applicator Mitt -käsinettä tai halutessasi paljaita käsiä. Puhdista kädet huolellisesti jälkeenpäin. Anna vaikuttaa iholla 1 tunti halutessasi vaaleamman sävyn tai 4 tuntia halutessasi syvemmän. Huuhtele lopuksi suihkussa.

Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Dihydroxyacetone**, Ethanol*, Decyl Glucoside**, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water*, Caramel**, Glycerin*, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract**, Coffee Arabica (Coffee) Extract*, Chamomile Recutita (Matricaria) Extract*, Citrus Sinensis (Blood Orange) Oil**, Parfum (Fragrance)**, Vitis Vinifera (Grape) Skin Extract**, Theobroma Cacao (Cocoa) Powder**, Citrus Reticulata (Mandarin) Oil*, Zingiber Officinale (Ginger) Oil*, Caprylyl/Capryl Wheat Bran/Straw Glucosides**, Sodium Lauroyl Lactylate**, Fusel Wheat Bran/Straw Glucosides**, Polyglyceryl-5 Oleate**, Sodium Cocoyl Glutamate**, Glyceryl Caprylate**, Citric Acid**, Limonene** .

Huomaa, että ainesosat voivat muuttua ajoittain. Löydät päivitetyn luettelon ainesosista pakkauksesta.