Esse Pro Sun D seerumi 15ml – uutuus!

Esse Probiotic Skincare Pro-Sun D- uutuusseerumi on nyt täällä!

Pro-Sun D -seerumi

  • Parantaa ihon kykyä tuottaa ja syntetisoida D-vitamiinia, vaikka iho altistuisi auringolle vain vähän.
  • Voit välttää liialliseen auringolle altistumiseen liittyvät ihovauriot ja auringon aiheuttaman ikääntymisen.
  • Saat D-vitamiinia, jota kehosi ja ihosi tarvitsee ollakseen terve.
  • Täyteläisempi iho
  • Vähentää tulehdusta ihossa
  • Parantaa ihon suojabarriäärin toimintaa
  • Iho on joustava ja kosteutettu.
  • Vaikka et aktivoisi seerumia auringossa, seerumin sisältämä Provitamiini D on iholle hyödyllinen, koska se vahvistaa ihoa.

49,35

Varastossa

Kuvaus

Käyttö

Levitä tuotetta kerran päivässä ennen auringolle altistumista. Käytä tuotetta kasvoille ja kaulalle puhdistuksen ja kasvosuihkeen jälkeen. Tuotetta voi käyttää myös kaikille auringolle altistuville ihoalueille.

Parhaan D-vitamiinisynteesin saamiseksi, anna ihon altistua suoralle auringonvalolle ainakin 5 minuutin ajan ilman aurinkosuojaa tai meikkivoidetta.

Esse Pro Sun D seerumi

Auringolla on terveellisiä vaikutuksia, kuten elimistön tarvitseman D-vitamiinin saanti.

Monet ihmiset eivät kuitenkaan halua viettää liikaa aikaa auringossa ja ottaa riskiä, että he altistuvat liikaa auringon haitallisille UVB- ja UVA-säteille, jotka paitsi aiheuttavat auringonpolttamia, myös vanhentavat ihoa.

Essen Pro-Sun D -seerumin avulla ihosi tuottaa enemmän D-vitamiinia lyhyemmällä auringossa vietetyllä ajalla. Tuote sisältää provitamiini D:tä, joka on luonnollinen lähtöaine ihon D-vitamiinille. Seerumi on auringossa aktivoituva ja saa ihosi tuottamaan sen tarvitseman D-vitamiinin vain muutamassa minuutissa. Kaikki D-vitamiinin hyödyt ilman auringon vahingoittavia vaikutuksia.

Näihin hyötyihin lukeutuu täyteläisempi iho, vähentynyt tulehdus ihossa (eli tulehduksesta aiheutuva ennenaikainen ikääntyminen vähenee), sekä parantunut suojabarriäärin toiminta. Iho on joustava ja kosteutettu.

Vaikka seerumia ei aktivoitaisi auringossa, seerumin sisältämä Provitamiini D on iholle hyödyllinen, koska se tekee ihosta vahvemman.

Pro-Sun D seerumi on kehitetty ihmisille, jotka tiedostavat auringosta saatavan D-vitamiinin hyödyt, ja haluavat nauttia auringon terveellisistä vaikutuksista, mutta ovat huolissaan pitkäaikaisen auringolle altistumisen vaikutuksista ihon ikääntymiseen.

 

 

Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract*, Glycerin, Isoamyl Laurate, 7-Dehydrocholesterol, Sucrose Stearate, Xanthan Gum, Glyceryl Caprylate, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Aqua (Water), Sodium Phytate, Dehydroacetic Acid, Lactic Acid, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate

*ingredients from organic farming
99% natural origin of total
96% of the total ingredients are from organic farming